torsdag 24. juni 2010

Dag 11

Dagen startet med Portugal mot Den Demokratiske Republikk Korea. Det var egentlig ganske så jevnt i første omgang. Begge lag spilte seg til sjanser, men Portugal ledet 1-0 til pause etter et mål av den noe tatoverte herremannen Raul Meireles. I andre omgang... DA lekte Portugal seg og scoret hele 6 mål. Ronaldo har slitt med å finne nettmaskene for Portugal, men brettet opp armene og scoret det viktige 6-0 målet. Tiago (2), Simao, Hugo Almeida og Liedson scoret de øvrige målene.

Ronaldo kontrollerer ballen fint med rygg og nakke før han setter ballen inn til 6-0 for Portugal.

I den andre matchen for dagen var det Chile og Sveits som skulle spille for poengene. Begge lagene hadde vunnet åpningsmatchen. Behrami fikk et (kanskje noe strengt?) rødt kort for en albue, men begge lagene skapte sjanser. Det var til slutt Mark Gonzalez som sikret Chile 3 velfortjente poeng da han headet inn 1-0 kvarteret før slutt. Sveits har fremdeles sjanse til å gå videre, dog.

Mark Gonzalez feirer og blir hyllet av Jorge Valdivia.

Siste kampen var Spania mot Honduras. Det var ventet at Spania her ville styre kampen og vinne. Og Spania... de styrte kampen og vant. David Villa ble den store helten etter at han scoret to riktig vakre mål. Det siste var riktignok via en forsvarsspiller, men hatten av for Villa allikevel. Ikke like mye hatten av for straffemissen hans, men uansett, Spania vant. De kunne lett vunnet med MYE større sifre mot et ganske tannløst Honduras.

David Villa setter inn det første av sine to mål.